Προφίλ

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.istikoglou. gr

Η εταιρεία ΙΣΤΙΚΟΓΛΟΥ Π. ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών, της θέρμανσης και του φυσικού αερίου από το 1966, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 850m2, στα Διαβατά Δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Με πολυετή εμπειρία και καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι επιλεγμένες με ιδιαίτερη προσοχή και ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Βασική μέριμνα μας είναι ο έλεγχος της αγοράς ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ότι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία αφορά το προϊόν που τους ενδιαφέρει. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο ή που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και βοήθεια στις αγορές σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο info@istikoglou.gr.

Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών: 2310 781775

Ωράριο λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα – Παρασκευή  10:00 – 14:00 

Το www.istikoglou.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και λειτουργεί 24ώρες /7 ημέρες την εβδομάδα.

Δεν λειτουργεί ως φυσική έκθεση προϊόντων. Μπορείτε κατόπιν συνεννόησης να κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στο ωράριο λειτουργίας από την Εθνικής Αντιστάσεως 27 & Θεμιστοκλέους 1, Διαβατά Θεσσαλονίκης.